Tampere

TAIJI-ALKEISKURSSIT (TAI CHI) 3.9.-19.12.2018 TAMPEREELLA

Tampereen alkeiskurssit alkavat kaksi kertaa vuodessa, syyskuun ja tammikuun alussa.

Kalevan Kilta
Teiskontie 8 A, 33540 Tampere (Näytä kartalla)
• Maanantaisin 3.9. alkaen klo 17:30-18:45 Ilmoittaudu
• Keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 19:10-20:25 Ilmoittaudu

Kurssille voi lähteä mukaan opetuskauden ensimmäisten viikkojen aikana. Yhden kerran voi tulla kokeilemaan sitoumuksetta. Kokeilukerta maksaa 10€ ja lähetämme laskun ilmoittauduttuasi. Jos jatkat, kokeilumaksu vähennetään kurssimaksusta. Voit tulla kokeilemaan aloituskerralle myös ilmoittautumatta ja maksaa käteisellä, mutta ilmoittautuneet ovat etusijalla, jos kurssi tulee täyteen.

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä MyClub-järjestelmäämme. Pakollisia kenttiä ovat nimen lisäksi sähköpostiosoite, puhelinnumero ja postitoimipaikka. Kerro myös mahdollinen alennukseen oikeuttava peruste (todiste näytettävä opettajalle). Valitse vielä Miten löysit taijikoulun -sarakkeesta tapa, jolla löysit meidät.

Ilmoittaudu vain sille alkeistunnille, jolla haluat ensisijaisesti käydä. Toiselle tunnille voit osallistua vapaasti samalla kurssimaksulla. Ennakkoilmoittautumisen päätyttyä voit vielä ilmoittautua mukaan ottamalla yhteyttä tampere@itcca.fi.

Voit käydä taiji-harjoituksissa 1 tai 2 kertaa viikossa valintasi mukaan. Uusia liikkeitä opetetaan vain yhdellä viikkotunnilla, mahdollinen toinen viikkotunti on tarkoitettu kertaus- ja syventämistunneiksi.

Tiedustelut tampere@itcca.fi.

Alkuperäisen Yang-tyylin taiji-opettajana toimii Outi Niinikoski.

Tervetuloa mukaan!

JATKOKURSSIT HINNAT

 

ITCCA Tampere ry
Y-tunnus: 2710127-4
Puhelin: 040 584 1705
E-mail: tampere@itcca.fi